Analogt till digitalt eller tvärtom.......................

Spontana tankar som inte är förutbestämda.

Tack för 2012 här på Fotosidan med önskan om GOTT 2013.

Sentimental sitter jag här och skriver min sista blogg år 2012.

Nyårsafton betyder så mycket för så många. Ofta tänker ni som jag tillbaka på det år som gott. Många tänker och planerar för ett nytt år. Flertalet önskar att år 2013 skall bli bättre för flertalet på Moder Jord.

Jag har kommit på rätt spår igen.

Nyårslöftet jag gav mig 2012 har jag lyckats förverkliga mot alla odds. Jag har helt slutat med de tabletter jag ätit sedan 2001. Min abstinens finns kvar och kommer så vara troligtvis ett år eller mer. 

Då är det bra vara kreativ. Greja med mina bilder på olika sätt. Då tvingar jag hjärnan försöka koppla bort all ångest. Den oinvigde kan inte förstå något av detta helvete. Att gå ut och promenera hjälper.

Här har jag vandrat många gånger under den tid jag tvingade mig ut.

Nu önskar jag att vi hade haft lite snö här som det alltid är i fjällen. Då skulle
jag åkt över ängar och sjöar. 

Eller spänt fast mig bakom en hund och åkt släde.

Jag vill nu önska er ett härligt fotoår 2013 samt ni skall ha det bra på alla sätt samt att  växla in på rätt spår redan i morgon.

Gun-IngerPostat 2012-12-31 17:03 | Permalink | Kommentarer (12) | Kommentera

Israel med proffsig grafitti ..............såg jag i går............

På SVT-play är det ett program om grafitti målare i Israel. Jag blev så imponerad av dessa konstnärer. Här i Hässleholm är en del också att beskåda men ofta målar de på olämpliga ställen. Det ingår naturligtvis. Jag har intet emot om de målar på rivningskåkar och vissa plank men inte som här på tegelbyggnader.

Men visst är det konst på sitt sätt funderar på om jag kan måla så i Photoshop?

Ovannämnda påminner om en raket 

Ha fin nyårsafton på er alla

Gun-IngerPostat 2012-12-31 00:24 | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera

Skylt städning pågår ..............hinner ni läsa allt..............

Jag har ingen bild ej i heller körkort därför måste jag fråga dig som läser detta "Hinner du läsa allt på skyltarna" är det inte meningslöst med så många på ett ställe

Här har de verkligen sett till att förklara vad som gäller

Varning för döden

I skogen stod den här äldre modellen

En fallen skylt

I min rensning av bilder har jag kommit till mappen om skyltar.

Ha en fin söndag på er 
Gun-Inger Postat 2012-12-29 22:38 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

Fotosidan börjar ge mig glädje igen...................

Så är det allt efter att ha varit si så där känner jag inför det nya året 2013 att Fotosidan kommer ge mig mer glädje av min digitala värld än jag haft tidigare...........

...........vill inte avslöja det nu men visst skall det bli så....................jag kan däremot avslöja en underlig sak som hänt mig när jag en gång fotograferade vårt värmeverk

Plötsligt när jag stod på vägen, som jag gjorde idag, kom en bil och stannade intill mig. Ut hoppade en man som undrade vad jag fotograferade. Han tittade på mig som jag var en spion på hemligt uppdrag. Han påpekade att det var minsann förbjudet att ta bilder i detta område. Jag minns inte riktigt hur jag svarade men det var något i stil med att jag inte skulle spränga anläggningen hi hi.

Jag och mobilen har  varit ute på promenad i "min lillskog".

Krumeluren fanns på en stubbe där de huggit ner träd.      

Denna dörr har sin historia. Under kriget var här en av de hemliga bunkers där de hade radiokommunikation. Det lär vara tre våningar under marken. Historiens vingar i min lillskog.

Något annat som är spännande här är denna sten. Jag har inte lyckats ta reda på varför den står vid vägkanten in i skogen. Ser spöklik ut när det börjar skymma.

Jag önskar er alla en härlig lördag

Gun-IngerPostat 2012-12-28 22:54 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

Allt förändrades denna kväll............

Det blev som tunga skuggor hos oss i kväll. Än vi måste tänka på att det är slut med lidandet för vår vän så kändes det svårt ta emot budet att han inte finns hos oss mer. 

Alla reagerar olika i glädje och sorg. Jag satte mig och började arbeta vid datorn med en mapp där jag har träd. Då hittade jag en bild jag tagit när vår vän vandrade vid min sida i skogen där det finns dessa  vresiga träd. 

Jag önskar er alla fina mellandagar inför det nya år som komma skall.

Gun-IngerPostat 2012-12-26 23:45 | Permalink | Kommentarer (6) | Kommentera
1 2 3 Nästa