Analogt till digitalt eller tvärtom.......................

Spontana tankar som inte är förutbestämda.

Så många blommor du har Farmor Inger............

Vad passar bättre än ge Ella en blomma i håret denna dag .
När hon kom sade hon : Så mycket blommor här är så som vuxna säger.
Hon stod där och tittade på blommorna för att  sedan lukta på dessa.

Ella är tre år fyllda. Hon är äldst av våra fyra barnbarnsbarn.Postat 2017-08-14 00:53 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

Malmö som bjöd på ömson regn ömson vacker solnedgång.....

Bra kunna ligga på sängen och se solen gå ner i horisonten bakom Köpenhamn..så var det när vi bodde några dagar på Live hotell Malmö i veckan som nu är ett minne blott.

Nere på marken lyste den vackra röda stora installationen som nu fått lampor vackert på sitt sätt.

Det enda positiva med regn är på kvällen när det kan bli olika  speglingar för torsdagen var inte något turistväder då vi blev blöta som dränkta råttor när vi skulle ta en tur upp i centrum.

Så har jag mitt projekt med den tuffa installationen som står vid kanalen ...gick inte få bilder av det jag tänkt men det får bli en annan gång men en bild blev ändå som jag önskade ha den.

Jag är mest intresserad av arkitekturbilder i Malmö men jag skall inte plåga er med mer än en som jag 
var tvungen få göra ett kollage av då jag under min arbetsföra tid skickat massor med överklaganden till gamla hovrättsbyggnaden. Vad tycker ni om den nya hovrättsbyggnaden som blev så mörk.Är den symbolik för de flesta mål som hamnar är är nog inte av det ljusare slaget. Nog kunde arkitekten ritat in något i koppar som jag sett de gör med nya tingsrätten i Lund.

Nu vecka börjar måste försöka hålla mig lugn ett tag till även om det är påfrestande.
Alla på fotosidan önskar jag allt gott kommande sensommartid.Postat 2017-08-06 23:44 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera