Analogt till digitalt eller tvärtom.......................

Spontana tankar som inte är förutbestämda.

En utmaming som jag inte lyckades med fullt ut..............nöjd ändå för jag vet att de som skall se bilderna blir det.

Här i Hässleholm är en teatergrupp som ordnar stadsvandringar med olika teman varje år. Namnet i år är Full fart framåt. Jag har lovat ta bilder men det är inte lätt när det står människor överallt i vägen.

Denna scen handlar om raggarna vi hade i stan en gång. Tjejen gillar inte  raggarna hon tycker mer om stadens teknister.De  är mer intressanta. Tjejen blir tillsagd att "akta lacken". 

Det som är svårt med denna sortens dokumentärfotografering är att jag får inte störa publiken. De står ofta där jag skulle behöva vara.

Det är lättare fotografer fötter. Hunden var så less på att behöva vara med på denna vandring.

Jag har så många gånger sagt till mig själv att sluta fotografera våra blommor i trädgården men ändå blev det några som jag inte kunde motstå i går. Denna vita ros har vi haft sedan 1965 då vi byggde vårt hus.

Jag hittade en bild som jag tog i Barcelona på ett museum. Jag kan absolut inte komma ihåg var skuggorna kom ifrån. Kände att denna bild passar bra avsluta dagen med då det känns som en drömbild för mig i vart fall.

Ha en fin söndag alla mina vänner här på Fotosidan.

Gun-IngerPostat 2012-08-18 23:53 | Permalink | Kommentarer (5) | Kommentera

Vilka kunskaper jag fått i dag om olika flygplan och dess tillkomst..........spännande/kusligt det var................

Min livskamrat har gjort värnplikt på F 10 i Ängelholm. I dag skulle han uppleva nostalgi. Jag ville följa med för jag har aldrig varit på Flygmuseet där.

Inte kunde jag tro det skulle vara så intressant som det var. Jag har fått lära mig så mycket om alla dessa "krigsflygplan" samt dess historia. Där fanns en simulator men jag var för feg att prova den. Däremot tittade jag på medan några andra "flög" i väg med flygplanet Draken.

Jag upplevde det samtidigt sorgligt/kusligt med tanke på att det är krig i världen som har gjort att dessa flygplan har funnits och några finns ännu.

Jag fick en inblick i hur det såg ut på logement med mera. Nostalgiskt eller ej men nu har jag sett det.

Roboten Blodhund som inte tillverkas mer stod utanför museet. 

 

Det var första gången jag var där men absolut inte den sista. Det finns mer att lära om vår historia.

Ha det gott alla mina vänner på Fotosidan.

Gun-IngerPostat 2012-08-07 23:06 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Kuslig upplevelse

Plötsligt hände detta vid åttatiden i kväll när jag var ute i vår trädgård. Det blev en molnsensation på himlen. Det påminde om de  hemska bilder jag sett så många gånger när de fällde atombomben...

Gun-IngerPostat 2012-08-07 00:01 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Ha fin söndag önskar jag som varit på Harley Davidsons Internationella i Hässleholm

Med detta självporträtt önskar jag alla mina fotovänner bra söndag. Gun-IngerPostat 2012-08-04 23:01 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera