Analogt till digitalt eller tvärtom.......................

Spontana tankar som inte är förutbestämda.

Mjuka former tilltalar mig...........

Jag såg en gång en kvinna som hade många mjuka former på sin mage. Minns hur jag tyckte det var så vackert än hon var ganska fet. Jag såg de mjuka linjerna på hennes kropp.

I naturen finns också dessa mjuka linjer 

Nästan överallt nära mig är det mycket som är mjukt att se på

Vill önska alla en mjuk vacker helg

Gun-Inger

Inlagt 2012-09-28 23:18 | Läst 4178 ggr. | Permalink
Hejsan Gun-Inger! Fina bilder och gillar "likheten" mellan bild 1 o 2. Ha en trevlig helg du också!! Mvh. Johan
Svar från Gun-Inger Arvidsson 2012-09-29 19:16
Hej jag ser nu att bild tre inte tillförde min blogg något så jag tog bort den. Visst är det så att en kvinnas mjuka linjer ofta finns i naturens underbara värld.
Ha fin söndag
Gun-Inger
Jag fastnar för bild 2, inte helt överraskande kanske, då jag fascineras av klippor och stenar. Ju större och rundare bumlingar desto bättre, kanske är det just likheten till det kvinnliga som tilltalar. Ha en skön dag!
//Ewa
Svar från Gun-Inger Arvidsson 2012-09-29 19:22
Jag är helt säker på det att vi ofta ser mjuka motiv i naturen som påminner om en kropp. Kan vara även en manskropp som kan vara vacker.

Vilken debatt det blivit om den spännande utställningen som varit på galleri i Stockholm. Jag har varit inne på fotografens hemsida. Han tar mycket bra bilder till olika tidningar med mera.

Vad tror du om detta är det lika många kvinnor som går dit för att snusktitta om det är när det är bilder på nakna kvinnor. Intressesant. Jag visar aldrig mer bilder på nakna barn sedan internet kom. Har många mycket vackra men är så rädd pedofiler tittar på dessa.
Lite tankar denna lördag kväll då solen tittade fram först vid femtiden. Regnar hela dagen.
Ha det bra hela söndagen.
Gun-Inger Jag tog bort tredje bilden den tillförde inte något.
Ewa Kirjavainen 2012-09-30 10:29
Kollade även in hans sida, verkar vara duktig! Tycker dock att marknadsföra utställningen som "en mer nyanserad bild av mannen och manskroppen" inte håller måttet. Hade väntat mig män i alla åldrar och storlekar för att det skulle vara nyanserad. Men lika vackra som ungdom i sig, verkar bilderna vara. Han har använt sig av en "kvinnlig" ljussättning och det är ju intressant att se hur olika man arbetar beroende på vilket objekt man har framför kameran.

Gå och snusktitta vet jag inte, mycket möjligt att det drar folk. Jag föredrar dock män mer i verkligheten än på en platt bild. :-) Kanske går jag och ser utställningen men just nu pågår en Macroutställning på Naturhistoriska som lockar mer. Förresten, läste nån stans att omslagsbilder på män säljer mindre än omslagsbilder med en kvinna på. Även när det gäller tidningar som har kvinnor som målgrupp. Det finns mycket intressant att fundera över.

Bilder på barn törs jag i stort sett inte alls lägga upp och knappt ta några. :-) Har ett dagis precis där jag bor och det har hänt 2 ggr när jag stannat till i närheten för att plåta blommor så har de frågat vad jag plåtar. Vilket är bra, men det känns konstigt att få en sån fråga. Ha det gott!



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?