Analogt till digitalt eller tvärtom.......................

Spontana tankar som inte är förutbestämda.

Jag vill vara mer på Fotosidan varför hindrar jag mig själv från det ?????

Jag funderar själv på varför det har blivit så att jag är så lite på Fotosidan nu? Det är något som hindrar mig. Jag tror det är mycket för att det är så många olika grupper som det känns så meningslöst lägga in bilder i.

Är det någon mer som tror att de som styr Fotosidan inte vill ha det så att de grupper skall bort där ingen varit aktiv på en månad. Kan det bero på en ekonomisk fråga?  De mister kanske några medlemmar då.

Jag älskar att titta på bilder samt vill ha kommentarer så jag lär mig mer men det känns som snålblåst just nu. Det är kanske fel på mig helt enkelt. Den frågan vore intressant få svar på.

Jag tillägnar er i vart fall mitt digitala hjärta med hopp om att någon kan få mig mer motiverad igen.

Gun-Inger

som i kväll har haft trevligt då jag var vakt till vår teatergrupp HeTS som tränar Strindberg.

Inlagt 2012-03-28 22:43 | Läst 5156 ggr. | Permalink
Jag har just skrivit kod som kommer gömma inaktiva grupper och maila gruppvärden om att man, om man vill ha den kvar, får aktivera medlemmarna lite. Skall testköra lite bara först så jag inte släcker alla :)
Svar från Gun-Inger Arvidsson 2012-03-28 23:23
Så du har också tänkt på detta. Jag kan inte förstå de fotoklubbar som är här inte är mer aktiva precis som en del andra grupper. Jag såg härförleden att det var enbart jag som lagt in flertal bilder i följd. Det känns faktiskt lite trist.
Jag vill så gärna vara aktiv nu när jag har trivts så bra en längre tid här.
Hälsningar
Gun-Inger
Jag tycker också Fotosidan svämmat över av grupper. Större anonymitet. Nu finns det ju nästan lika många grupper som bilder känns det som. Man vet ju inte om man skall titta efter grupper, eller kika på bilder. Att göra både och blir liksom för mycket. Jag håller mig i alla fall mest till mina traditionella grupper, de jag var medlem i innan gruppexplosionen.
Svar från Gun-Inger Arvidsson 2012-03-28 23:25
Jag har begärt att några skall ta bort mig från gruppen men det har inte fungerat. Skönt att du också tycker som jag så det inte är enbart jag som känner så.
Ha fortsatt fin vecka
Gun-Inger
Christer Lindh 2012-03-29 09:48
Du kan själv ta bort dig från grupper - fungerar det inte så kontakta mig med info om vilken
Svar från Gun-Inger Arvidsson 2012-03-29 15:46
Tack snälla hur gör jag om jag själv skall ta bort mig i grupper. Jag har skrivit till värden men vora bättre kanske jag själv kan rensa upp.
Sköt om dig väl du märker du behövs för många
Gun-Inger
Christer Lindh 2012-03-29 16:08
Längst ner i vänsterkolumnen på en grupps förstasida finns en länk för att gå ur gruppen.
Svar från Gun-Inger Arvidsson 2012-03-29 21:35
Tack då skall jag se om jag klarar detta för nu har jag bestämt vilka grupper jag inte skall vara med i.
Svar från Gun-Inger Arvidsson 2012-03-29 21:50
Långa slutartider
Natur och miljö
Humor
Kodachrome
Barnporträtt
Interiör och Detaljer

svarar inte med att försvinna än jag tryckt flertal gånger
Gun-Inger
Ja du Gun-Inger////// jag såg att du var med i 21 grupper kanske det är det som frustrerar dig att lägga in bilder i alla dessa grupper.Rensa lite grupper och lägg in bilder där du känner som bäst.Du tar ju underbara bilder så det vore väl synd att hoppa av.Själv är jag värd för 2 grupper som är lite udda ANTIKT /// o KOMPAKTKAMERA /// kompaktkamera är en rolig grupp som intresserar många medans antikt kanske är lite trögt Själv är jag med i grupper som intresserar mig mest för att se andras bilder
Svar från Gun-Inger Arvidsson 2012-03-29 15:38
Tack Ken jag har försökt rensa upp men det har inte lyckats. Jag skall göra det igen inom de närmsta dagarna.

Jag måste först skicka bilder till den första Skandinaviska digitalutställningen. Har du sett den. Det är lätt nu när jag slipper skicka pappersbilder som jag gjort i så många. Finns fördelar med digitalt när det gäller miljön bland annat.
Jag skall titta in på dina grupper absolut.

Jag är opererad fyra gånger i händerna så jag kan numera enbart hålla en kompaktkamera. Orkar inte längre ha tunga prylar med stativ som jag haft i mitt tidigare fotoliv.

Ha det gott
Gun-Inger
Hej Gun! Kanske med två grupper,då blev det mera foto vänner som tittade på dina bilder,och sedan har jag en fråga till dig...
varför vill du inte visa att du är inne på sidan?
mvh Rolf
Svar från Gun-Inger Arvidsson 2012-03-29 15:44
Jag har ingen aning om detta. Jag måste gå igenom allt igen. Jag är bildnarkoman såväl när det gäller fixa med bilder som titta på andras.
Teknik är jag dålig på men håller på gå i skola nu och lära mig Photoshop CS5 genom Moderskeppets DVD. Det passar mig när någon visar hur jag skall göra. Att läsa instruktioner känns hopplöst för mig..............

Glad du gav dig tid och skrev till mig.
HA det ..................Gun-Inger



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver