Analogt till digitalt eller tvärtom.......................

Spontana tankar som inte är förutbestämda.

Sitter och tänker på Kebnekaise denna kväll.................

Flygolyckan i Kebnekaise har gjort att jag återupplevt de gånger jag varit där. Det är inte lätt förstå hur tät en snöstorm och dimma kan bli om man inte själv fått uppleva det.

Jag har varit med om att vandra "repbunden" till min mans ryggsäck en gång. Annars kanske vi hade kommit från varandra.

När det är så fint väder som på denna bild är det annorlunda. Här syns både sydtoppen och nordtoppen. Det var på en glaciär bakom som flygplanet har hittats. 

Jag har lånat bilden av min man som en dag i juli vandrade upp till Sydtoppen. Då var det så fint väder. Så gott som alldeles vindstilla. 

Jag var nere vid turiststationen för jag vågade inte klättra i det rep som de måste göra för att komma upp på denna led. 

Det är svårt för mig förstå hur det känns få ett så hemskt meddelande att någon nära anhörig omkommit i en olycka. Jag är lycklig som sluppit uppleva detta.

Gun-Inger

Inlagt 2012-03-18 00:12 | Läst 2387 ggr. | Permalink
Det är så fruktansvärt det som har hänt, och mina tankar går till familjerna.
Så tragiskt!
Gun -Inger, jag tänker likadant.Flera gånger har man gått passet nedanför Rabot´s glaciär riktning Tarfala och känt det dramatiska men också vackra sceneriet.Att ett enormt Hercules plan skulle komma att krascha däruppe känns helt otänkbart och nu desto mer tragiskt.Jag har besökt dylika haveri ställen upptäckta långt senare efter krigsåren,men så här direkt levererat direkt via media känns verkligen overkligt.



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver