Analogt till digitalt eller tvärtom.......................

Spontana tankar som inte är förutbestämda.

På resa till Louisiana utan kamera men det blev några bilder ändå,,,,,,,,,,,

I går tog  jag mig via tåg och båt till Louisiana Museum of Modern Art. Varje år innan jag blev sjuk 1999 så reste jag dit med fotovänner. Det var då sommar så vi köpte vin, ost och bröd som intogs i parken.

__________________________________________________________________

När båten gled förbi Kronborgs slott där Hamletspelen är varje år tog jag upp mobilen för jag ville ha några minnesbilder från denna dag.

 

Jag fick ta Photoshop till hjälp för mobilen var inte på sitt bästa humör. Innan jag gick av båten

stod jag på akterdäck och tittade in över Helsingör.

Utställningen jag såg var Avantgardens Kvinder 1920 - 1940. De fotograferande kvinnorna Dora Maar, Florence Henri, Hannah Höch samt Claude Cahun känder jag inte till tidigare. Jag blev mycket imponerad så nu skall jag läsa mer om dem. Jag tycker även om tyger och design vilket också fanns att beskåda.

I parken är så många annorlunda såväl stora som som små skulpturer. Enbart dessa är värda en resa till museet men då skall det vara sommar.  Det var ett spännande men svårt ljus för en mobil.

_________________________________________________________________

En skulptur som jag studerat många gånger är denna som jag upplever olika varje gång. Ibland tycker jag den är som livet kan vara men ändå inte................. Så är det med många av dessa surrealistiska skulpturer och  konstverk som finns just här. Kanske även skaparna växlar i tankar under resans gång. Inte vet jag.

Gun-Inger        som är glad ha fått några minnesbilder för framtiden. 

Inlagt 2012-02-25 21:37 | Läst 4408 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver