Analogt till digitalt eller tvärtom.......................

Spontana tankar som inte är förutbestämda.

Jag klarade det nästan...................

Det var så att jag fick inte installera min nyinköpta dator för maken min. Jag visste att jag kunde. Jag vill erkänna att det tagit hela dagen men vad gör det. Regnat har det gjort. Mörkt har det varit. Jag ser nu enbart rött så trött jag är. Men vad gör det egentligen.

Det enda jag inte hittat är min epost. I morgon skall jag leta upp den. Förbannad är jag på Norton som hela tiden vill bli installerat när jag har ett första virusprogram gratis på Telia.

Nu kan jag lägga mig för jag har fått beröm för att jag klarade det. Önskar alla er vänner fina dagar nu när ljuset snart återvänder.

Gun-Inger

 

Inlagt 2012-01-02 00:33 | Läst 2544 ggr. | Permalink
Skam den som ger sig...och Gott Nytt År från Norrköping!!! :)
// Lena
Svar från Gun-Inger Arvidsson 2012-01-02 18:21
Tack för det Lena detsamma till dig. Jag har precis varit inne och läst din blogg.
Ha det gott
Gun-Inger
Hmmm... ny dator? Windows 7? Då finns inget e-postprogram. Outlook express som fanns med XP finns inte där längre. Det blir till att ladda ner Windows Mail som det heter numera i stället för Outlook Express. Eller att ta steget upp till ett bättre, Mozilla Thunderbird - http://www.mozilla.org/sv-SE/thunderbird/

Norton är svår att få bort manuellt om man inte vill använda det. Lyckligtvis så tillhandahåller de ett program som fixar det : http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/Norton-Removal-Tool.shtml

Lycka till.
Svar från Gun-Inger Arvidsson 2012-01-02 18:26
Hej Harald och tack för dina råd.
Jag fick bort Norton efter mycket lång tid. Jag har försökt komma in på Windows mail i dag. Lyckades inte. Jag ringde Telias support. Han kunde först inte komma in alls. Därefter ringde han mig och talade om att jag var blockerad. Det var vid tretiden. Han skulle ringa igen men njet.

Här sitter jag nu och vet inte hur jag skall komma åt mina mail. Jag är inblandad i en process så det känns inte så bra faktiskt.

Jag får väl inte upp de mail jag har sparat i Outlook i mozilla eller? Jag är inte alls teknisk varken när det gäller datorer eller bildvertyget som heter kamera.

Ha det gott samt fint fotoår detta nya.
Gun-Inger
hlse 2012-01-02 18:36
Jo, det går att " föra över " mail från från en gammal dator. Man kan köra den gamla datorn och exportera inställningar, adressbok och mail på en extern HD för att sen importera i den nya.

Har man haft ett mailprogram i datorn innan och installerar Thunderbird så hittar den det och importerar om man vill.
Den där blockeringen borde släppa efter ett tag. Så ge inte upp än.
KVINNOR KAN !!!!!!!
BRA jobbat
Marianne
Svar från Gun-Inger Arvidsson 2012-01-02 18:28
Bra ibland kan vi. Förresten vet du om detta Kvinnor Kan finns kvar borde kanske kikat in på Google och se.
Ha det gott nu när vi fick nytt tema i Foqus det var ett mysigt sådant.

Gun-Inger



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver