Analogt till digitalt eller tvärtom.......................

Spontana tankar som inte är förutbestämda.

Arbetsbilder saknas här.


Visst är det så att det är inte många som fotograferar arbetsbilder. Ändå är så många personer på sitt arbete en vanlig dag i Sverige. Vi har dessa bilder mycket nära oss själv.

Gun-Inger

Inlagt 2020-02-11 22:43 | Läst 413 ggr. | Permalink
Hej Gun-Inger.
Jeg har fotograferet masser menneske i arbejde. Senest da der blev asfalteret nye p-pladser her uden for mit køkkenvindue. Jeg har fotograferet gennem flere måneder og over 1 år, da vores torv blev renoveret o.s.v.
Med mange venlige hilsener og god nat fra Roskilde/DK.
Precis! Var är skildringarna, berättelser och bilden? De lyser med sig frånvaro idag. Var finns 2020-talets Jean Hermansson och Yngve Baum?
Med vänlig hälsning/per-erik
Håller med det saknas! Tittar en hel del på gamla svartvita bilder från svunna tider och mycket arbetar bilder finns att se. Bra bilder du fotat!

MvH
Johnny
Alldeles sant, för lite bilder från våra jobb. Måste fundera vad jag kan ha i gömmorna. Fast kontorsjobb ser nog rätt tråkigt ut.....Hälsningar/ Björn
per-erik åström 2020-02-13 07:00
Kontorsbilder kan vara fantastiska. Kolla Lars Thunbjörk....
Med vänlig hälsning/per-erik
Khalad 2020-02-13 11:17
Så är det förstås, det finns nog inget som det inte går att göra bra bilder från för en bra fotograf och med lite eftertanke. Min kommentar betyder nog mest att jag inte vet mig ha några egna bra kontorsbilder......
Svar från Gun-Inger Arvidsson 2020-02-13 12:33
Det har du alldeles säkert för de är klart dokumentära och sevärda hur det var på den tiden .
Hälsar
Gun-Inger(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX