Analogt till digitalt eller tvärtom.......................

Spontana tankar som inte är förutbestämda.

Samen Petter Pirtzi i Jokkmokk.

Det hände i Jokkmokk.


Visst ser han lite lurig ut min nye vän.

En annorlunda stor upplevelse för mig var när jag vid gamla kyrkan träffade samen Petter Pirtzi som undrade “var skall du gack”. Jag talade om att jag skulle fotografera av för framtiden i Jokkmokk. Han ville vara med på bilder. Jag fick veta när han fyllde år. Jag skickade ett kort till honom. Genom en annan vän Karin Svensson fick jag veta att han aldrig hade fått ett kort så han gick omkring för att visa det i byn. De värmer mitt hjärta ännu.

Hoppas jag inte är så gaggig så jag berättat denna historia tidigare.

God natt

Gun-Inger

Inlagt 2019-02-28 23:10 | Läst 2103 ggr. | Permalink
Och nu värmer din historia mitt hjärta. Vilken fin bild och ännu bättre blir den av berättelsen till.
Härlig bild och berättelse!

Daniel
Jag känner igen bilden, även berättelsen så du måste ha berättat den tidigare.. Men vissa berättelser tål att upprepas! Det har säkert tillkommit nya 'betraktare' av bloggare här, dessutom.. En fin berättelse! Ha det så bra!
Hälsn!
Visst har du visat den förr men som du själv skrev på FB, En bra bild och historia tål att visas flera gånger. Det här är en sådan. Man blir nyfiken på mer.
Sten
Vilken härlig historia, och jag känner inte igen historien i alla fall! Härligt porträtt på mannen i mjukt ljus på en fin plats ute i naturen. Japp, lite lurig allt!
Ha en fin helg!
Bjarne
Det där är en riktigt fin bild som jag gärna tittar på! När jag så läser din berättelse blir jag ju glad också och ler för mig själv!/ Björn T



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver