Analogt till digitalt eller tvärtom.......................

Spontana tankar som inte är förutbestämda.

Jag tog en promenad denna vackra soliga dag till skogen .....bilder blev det av helt annat slag än jag än jag tänkt mig.

Isinstallationer.

 Jag har en liten skog som ligger ganska nära där jag bor. Det är min Lillskog. Solen sken från nästan blå himmel. Lite frost var det kvar. Jag tänkte mig fotografera lite i naturen. Det blev det. Men på ett helt annat sätt än jag tänkt mig.



  Hur kan man känna så lite ansvar så man slänger tidningar och reklam som skall delas. Jag blev så upprörd. Jag blev så arg. Jag blev så ledsen. 


  Där låg tretton cykelsadlar samt massor med andra grejor som hör cyklar till. Rena slakten hade det varit i min Lillskog? Någon måste ha klätt av sig för där  låg tröjor, byxor en mössa samt skor.


Det som förvånar mig mest är Maxi stora skyltar. Där fanns tre stycken i min Lillskog?
Jag skall mejla till Maxi för de vill säkerligen inte ha dessa där för det kan inte vara bra reklam. Men hur kom de dit?

Det är frågan jag ställde mig och ställer mig nu med?????

Jag kommer i morgon mejla till Tekniska kontoret då plockar de upp skräpet för skattepengar vi kunde ha till annat i vår kommun.

 

Inlagt 2017-01-02 20:53 | Läst 1212 ggr. | Permalink
Hej! trots att det verkade finnas en del skräp i din 'lillskog' så fungerade dom faktiskt som motiv.. en del blev riktigt bra! Ser också sånt här dumpande av sopor ibland, tror att det ibland är oseriösa 'städföretag' som fått betalning för att rensa upp nånstans och köra det till återvinning, men det kostar ju att bli av med skräp när det är företag som vill göra det, för mig som medborgare kostar det ingenting däremot.. Så istället för att dumpa det på en återvinning så slänger man det i ett dike eller någon annanstans..
Hälsn!
Visst är det tråkigt att det skräpas ned, dock oftast av folk som kan tänkas vilja njuta av tex grillning eller picknick igen. Undrar om de minns att det var de som skräpade ner vid nästa besök?

Dock gillar jag dina isbilder. Skräp bilderna är bra dokumentation för att få människor att vakna hur de inte vill möta naturen.
//Klas
Snygga foton av isen :-)
Men tråkigt med alla soporna...
Dina isbilder är riktigt fin. Även om det är länge sedan så tog jag många bilder på spår i snön, skuggor i snön från grässtrån, mossiga stenar och kvistar som ser ut som troll eller gubbar o.s.v.
Att slänga skräp i naturen är för jäkligt. Har hittat allt från soffor till TV apparater. Jag som är lite förbannad på skogsbolagen kan reta mig på att dom inte plockar bort kartongerna som dom har trädplantorna i. I Forsbacka ligger dom fortfarande kvar sedan 10 år. Blåser omkring och är spridda över ett stort område. På ett annat ställe som jag passerade varje dag låg det också kartonger utspridda i flera månader. Jag stannade och fotograferade alla kartonger, samtidigt såg jag att en av skogsbolagets bilar passerade. Några dagar senare var det städat.
Sten
Härligt att se dej här igen!!!! och hoppas du mår bra?!!!!
Ja hu så mycket skräp man kan hitta! Första och sista diptyken tycker jag blev mycket bra som bilder!
Hälsningar, Bjarne
Inte kul när folk ställer till det så här. Skamligt också att inte dela ut reklamen som de fått betalt för och även för de butiker som tror att de betalat för något som inte utförts.
Men så här ser det tyvärr ut på alltför många ställen.
Äntligen är Gun-Inger här! Dessutom tillbaka med ett tänkvärt reportage. Man undrar vad folk tänker med?

Med vänlig hälsning Tommy
Tack alla ni som skrivit kommentarer till mig.
Jag skrev till Hässleholms Tekniska förvaltning och fick ett trevligt svar
med tack för att jag kontaktade dem. De skall plocka upp skräpet kommande vecka.
Maxi har däremot inte hört av sig...beror på att jag inte hade chefens mejladress så
någon har klart kastat det mejl jag skrev..så är det ofta ...många känner inte ansvar
samt förstår vad detta handlade om...
Jag är som en igel jag ger mig inte så lätt.
Jag önskar er alla en bra vecka nu efter allt jul/nyårsfirande
Vi glider sakta in i januari där allt blir ungefär som vanligt igen för många...............
Gun-Inger



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver